Tillbaka i London

I söndags landade jag svettig som en liten rosa gris. Fick springa till T5 från T4 för mitt första flyg var försenat. Bara att gå den biten är svettigt även om man har 50 min på sig. Jag hade 15 sjuka minuter på mig! Och när jag väl bestämt mig för något ja då tänker jag minsann inte ge upp. Även fast de sa att de kunde boka in mig på nästa flight. Otroligt nog hann jag med mitt flyg! Svettigt var det och många blickar och folk som slängde kommentarer " Oj som hon springer", "Kolla mamma vad hon springer""Heja Heja". 
 
Men nu sitter jag här 4 dagar senare i mitt lilla mysiga rum i Östra London. Jag har hunnit fylla upp mitt kylskåp och rensat min garderob. Även hunnit inhandla nya löparskor. Så nu ska det minsann springas, men för nöjets skull och inte för att hinna med mina flyg! 
 
Har en hel vecka tills skolan börjar! Och då är det enbart introduction days innan lektionerna börjar på riktigt. Ska bli spännande, skolan har nämligen bjudit in gäster som ska föreläsa för oss nästa vecka för att ge oss en lite kick till att starta igång igen!